Wassen en polijsten met Microvel.
De lakvriendelijke wassing met glanzend resultaat.

Microvel is geen vilt maar een samenstelling van slijtvaste fijne elastische textielvezel. Het oppervlak heeft een veloursachtige structuur welke zeer effectief het vuil van een voertuig neemt en bovendien een glansverhogend effect heeft.

Een goede carwash maakt geen krassen !

Maar wat bedoel je nu juist met krassen ? Heb je het over die cirkelvormige krasjes, die "zonnetjes" die vooral goed zichtbaar zijn op de motorkap ? Als je nu even goed let op de manier waarop de wasborstels over de auto bewegen, dan zal je meteen al inzien dat die borstels enkel langwerpige, evenwijdige bewegingen maken over je auto.

Maar hoe kwamen die zonnetjes er dan ? Dat is gewoon een gevolg van het uitharden, uitdrogen van de autolak. Je autolak krijgt het immers hard te verduren : de brandende zon, de hitte van de motor, de harde winterkou, verhitting, afkoeling,... geven barstjes in de vorm van die vervelende zonnetjes.

Uw microvel carwash in Brugge


Nu moeten we wel iets bekennen, ja, we zullen eerlijk zijn : sommige borstels, vooral de oudere modellen met nylondraden maken oppervlakkige maar nog altijd evenwijdige krasjes. Door je auto jaarlijks te (laten) polieren verdwijnen die sporen als sneeuw voor de zon.

Maar je zal misschien zeggen : "ja, maar ik ga toch niet naar een carwash om na een tijd toch krassen te krijgen en die er dan in diezelfde carwash uit te laten polieren ?" Dat heeft u juist gezien. Maar we hebben ook heel goed nieuws : een nieuwe generatie wasborstels van textiel (Microvel) geven prachtige resultaten : je auto raakt lekker schoon en toch krijgt je autolak geen vroegtijdige rimpels. Hij blijft blinken, beurt na beurt.

Dus laten we nu meteen maar een einde maken aan een groot misverstand : een goede carwash maakt geen krassen.